De ce ai vrea o carte de vizita digitala ?

De ce ai vrea o carte de vizita digitala ?

Sunt sigur ca sunteti deja familiarizati cu cartile de vizita tradiționale, produsul tiparit pe care l-ați putea preda unui potențial client sau coleg. Este un mod perfect de a face rețea și de a vă lăsa datele de contact să vă conectați ulterior.


Cărțile de vizită digitale au în primul rând același scop. Cei mai mulți dintre noi suntem pe atât de multe platforme (LinkedIn, Twitter, Instagram și multe altele) încât poate fi copleșitor să împărtășim toate aceste detalii simultan. Acolo strălucesc cărțile de vizită virtuale.


Cartea de vizită digitală este un fișier care conține informații esențiale despre dvs. și despre compania dvs. Un astfel de design digital poate fi partajat online cu un singur clic. Împreună cu un nume, o poziție și contacte, vă puteți îmbunătăți cardul cu elemente interactive, cum ar fi linkuri. Spre deosebire de prototipul său de hârtie, o carte de vizită electronică vă permite să ajungeți la un public mai mare.


Scopul dacă cardul este să creeze un fișier unic, simplu, care poate fi partajat cu toate datele dvs. de contact. În acest fel, destinatarul nu are fricțiuni sau vă contactează pentru a vă urmări contul pe rețelele de socializare folosind detaliile.


O carte de vizită virtuală este adesea partajată prin contact prin e-mail în semnătura dvs. În loc să menționați detaliile dvs. sociale în corpul e-mailului, este mai ușor să le aveți pe toate în sau afară din cartea de vizită în partea de jos, sub forma unei semnături. Majoritatea instrumentelor de cărți de vizită virtuale vă vor ajuta să generați un card de adăugat ca semnătură la adresa dvs. de e-mail.


Mulți constructori de cărți de vizită digitale sunt instrumente gratuite care vă ajută să lansați produsul finit ca site web. Unele instrumente vor crea adrese URL de partajat cărți de vizită virtuale pe care le puteți trimite. În loc să-l faceți pe destinatar să-și amintească toate mânerele dvs. sociale, utilizați site-ul ca o carte de vizită de pe launchpad.


Cărțile de vizită tipărite sunt încă utile și importante, dar este important să creați și versiuni digitale. Din fericire, nu trebuie să alegeți dacă doriți să creați doar o carte de vizită tradițională sau electronică.

Etichete: egrup