Cel mai bun ghid pentru cărți de vizită digitale - blog egrup vCard

Cel mai bun ghid pentru cărți de vizită digitale

Creați cărți de vizită electronice personalizate, frumoase, folosind egrup vCard de ultimă generație Card Design Suite. Acestă interfață vă oferă controlul deplin - cu teme populare, culori & amp; formate. Card Design Suite duce personalizarea la un nou nivel & amp; ridică egrup vCard mult peste concurență.

Noi modele și modele de cărți uimitoare sunt adăugate în mod regulat. Chiar dacă aveți un fundal preferat sau un card de hârtie existent, încărcați-l cu ușurință și transformați-l într-o carte de vizită digitală într-o clipă.

După ce alegeți un șablon de card dorit din categoriile comerciale furnizate, introduceți informațiile de contact, adăugați sigla companiei, imaginea, sloganul și cardul dvs. digital este gata să fie partajat la nesfârșit. Vă puteți edita cardul ori de câte ori doriți. INFORMAȚIILE SE ACTUALIZAZĂ INSTANTANIER PE FIECARE CARTE ÎNTREPRINDERE ÎN LUME.

Adăugați link-uri Social Media, mesaje speciale sau rezumate ale companiei, încărcați videoclipuri și creați cele mai eficiente cărți de vizită digitale personale sau corporative.

Nu găsiți designul de fundal pe care îl căutați ? egrup vCard Designer vă permite să utilizați propriile fundaluri preferate pentru cardurile dvs. digitale. Dacă vă place designul curent al cartelei de hârtie, pur și simplu încărcați un fișier de proiectare și convertiți-l cu ușurință în card digital.

Etichete: vcard