Cărți de vizită digitale gratuite

Cărți de vizită digitale gratuite

egrup vCard este un producătorul de cărți de vizită digitale, un mod ușor de a vă partaja contactele și de a vă dezvolta relațiile profesionale. O carte de vizită digitală este una dintre modalitățile inovatoare de a împărtăși detaliile dvs. personale și de afaceri cu potențialul dvs. utilizând doar telefonul mobil. Cardul de vizită digital este accesibil oricând de oriunde printr-o varietate de canale. Cu Cardul nostru de vizită digital, puteți crea cu ușurință un cod QR pentru cartea dvs. de vizită care are trensfer de date cu un singur clic, cum ar fi Apel, E-mail, Whatsapp, Navigare, Link către site, Plată, Linkuri sociale, Hărți și multe altele. De asemenea, partajați cu ușurință cartea dvs. de vizită digitală cu oricine folosește un cod QR sau trimiteți-o prin e-mail, un link și multe altele.

Inspirați-vă clienții în mod digital cu egrup vCard, carte de vizită electronică.

Proiectează-ți cartea de vizită în 2 minute - este ușor, elegant și gratuit. vCad-ul este întotdeauna în buzunar, nu se rupe niciodată și nu se epuizează niciodată. Cărtea de vizită digitală dvs. poate fi actualizat cu ușurință cu tabloul nostru de bord ușor de utilizat, astfel încât nu va mai fi nevoie să re-imprimați o carte de vizită nouă pentru actualizare.

Creați și personalizați cărți de vizită digitale uimitoare și partajați-le cu oricine, aproape sau departe.

Cum funcționează egrup vCard ?

Cărțile de vizită digitale sunt gratuite și complet personalizabile. După ce vă înscrieți cu iOS, Android sau pe web, veți putea crea și personaliza prima dvs. carte de vizită virtuală. Puteți crea câte cărți de vizită doriți, cu informații diferite pe fiecare carte. Creați un card pentru contactele dvs. de serviciu, unul pentru clienți și unul pentru prietenii dvs.

Etichete: vcard