egrup vCard caracteristici inovatoare

egrup vCard caracteristici inovatoare

Fiecare companie are nevoie de o carte de vizită pentru a partaja contactul și pentru a crea un impact deosebit. Dacă comunicați prin telefon pentru a comercializa și vinde produsele și serviciile dvs. sau furnizați servicii door-to-door sau aveți un magazin, restaurant, hotel, sau proprietari de afaceri, agenții de marketing, finanțe și imobiliare, vânzători, consultanți, educație și Instruire, software și IT, evenimente și călătorii sau sănătate și frumusețe. Cartea noastră de vizită digitală vă va ajuta apoi să vă comunicați mesajul într-un mod mai strategic.

BUTON PENTRU A APELA

Clientul dvs. vă va apela prin simpla atingere a butonului Apel de pe vCard. Funcția Click to Call vă ajută clientul să vă sune printr-un singur clic fără a tasta măcar numărul.

BUTON PENTRU WHATSAPP

Nu vă așteptați la asta, clienții dvs. vă salvează numărul și WhatsApp Aproape 80% dintre oameni nu salvează niciodată numărul de contact din cardurile de vizită tipărite Prin această funcție, clientul dvs. vă poate accesa WhatsApp fără să vă salveze numărul de telefon.

BUTON PENTRU EMAIL

În zilele noastre, obținerea de e-mailuri de la clienții dvs. este o treabă grea, nu-i așa? Clientul dvs. vă poate trimite prin e-mail printr-un singur clic prin intermediul cardului dvs. de vizită digital, fără a introduce măcar adresa dvs. de e-mail

BUTON PENTRU LOCATIE

V-ați săturat să spuneți locația magazinului sau sediului clienților dvs.? Lăsați-i să vă găsească afacerea cu ușurință pe Google Maps și să ajungă la magazinul dvs. cu doar 1 clic, fără nici o problemă !

SITE-UL ȘI LEGĂTURI SOCIALE

Cu interfața Digital egrup vCards, clienții pot vizita site-uri web și site-uri sociale.

UPDATE ANYTIME

Cu egrup Vcard este ușor, elegant și accesibil. Cardul egrup este întotdeauna în buzunar, nu se rupe niciodată și nu se epuizează niciodată. Cardul dvs. de vizită digital poate fi actualizat cu ușurință cu tabloul nostru de bord ușor de utilizat, astfel încât nu va mai fi nevoie să re-imprimați din nou o carte de vizită expirată.

CONTACTLESS DIGITAL BUSINESS CARDS

egrup vCard vă ajută să depășiți cu ușurință orice frecare sanitară nouă cu o experiență ideală fără contact și să vă dezvoltați relațiile profesionale cu caracteristicile sale virale. Nu este necesar niciun contact fizic pentru a trimite sau a primi o carte de vizită virtuală. Puteți crea câte cărți de vizită doriți, cu informații diferite pe fiecare carte. Creați un card pentru contactele dvs. de serviciu, unul pentru clienți și unul pentru prietenii dvs.

SHARE EGRUP VCARD

Partajați cu ușurință cartea digitală cu oricine folosește un cod QR sau trimiteți-o prin e-mail, un link și multe altele. puteți descărca cod QR și imprima pe orice fel de fluturași, buletine informative sau un panou publicitar.

CARTI DE VIZITĂ PRINTATE

Nu credeți că cartea dvs. de vizită tipărită a expirat în această lume digitală competitivă? Oamenii nu pot găsi o listă completă de oferte de produse / servicii în cărțile de vizită tipărite. Clienții nu pot găsi cărțile de vizită atunci când au de fapt nevoie de ele, de 9 din 10 ori. Uitați de cărțile de vizită tipărite de modă veche, care merg în general la coșul de gunoi. În timp ce egrup vCard este o modalitate ușoară de a vă partaja contactele și de a vă dezvolta relațiile profesionale. Puteți lista toate linkurile dvs. sociale, oferind produse / servicii.

PERSONALIZAȚI EGRUP VCARD-UL

Puteți să vă personalizați cartea de vizită în funcție de cerințele dvs. Includeți numele dvs. preferat, detaliile companiei și orice acreditări pe cartea dvs. de vizită digitală. Adăugați o imagine a dvs. pentru ca oamenii să-și amintească cine sunteți. Includeți conturile dvs. de social media, sigla companiei, plata, site-ul web si multe altele

Etichete: egrup cards vcard